Loading...
ActualiteitEventNieuwsarchief

Kom helpen in de wijngaard!

In De Wilde Wijngaard is bijna wekelijks een groep vrijwilligers aan het werk. Dat kan niet iedereen, daarom hebben we dit jaar maandelijks een zaterdag waarop je kan meewerken in het veld, onder begeleiding van één van de ervaren vrijwilligers.  

Kom ons dus helpen op zaterdag 23 maart 2024, van 9.00 tot 12.30 uur. Je krijgt duidelijk instructies, je leert intussen iets over natuurlijke wijnbouw in De Wilde Wijngaard en je hebt gegarandeerd een heerlijke ochtend. Er is ook altijd een pauze met koffie/thee en koek. 

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@dewildewijngaard.nl 

We zien je graag. Tot dan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.