Loading...

Ons team


Onze duurzame aanpak van wijnbouw is arbeidsintensief. Het werk in de Wilde Wijngaard gebeurt door een team van enthousiaste vrijwilligers aangevuld met stagiaires, studenten en WWOOF-ers (meest buitenlandse vrijwilligers in kort verband). Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier een zinvolle en begeleide werkplek. De werkzaamheden zijn heel divers: veelal in de wijngaard, maar ook bij de administratie, het opzetten en onderhouden van de website, het ontvangen van bezoekers, het maken en verkopen van de wijn, enzovoort.

Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende leden:

  • Peter Klooster, voorzitter & penningmeester  
  • Arno Kerkvliet 
  • Keimpe van der Heide

Ook de leden van de Raad van Advies en tal van bekenden in het netwerk van de biologische landbouw en in het bijzonder de wijnbouw dragen bij aan het realiseren van de doelstellingen van de stichting.

De financiële middelen verstrekt door donateurs en partners hebben het – zeker in de eerste jaren – mogelijk gemaakt dat de stichting de start heeft kunnen maken. Voor nieuwe investeringen zal echter opnieuw een beroep moeten worden gedaan op donateurs, partners en/of overheden om een verdere ontwikkeling van deze bijzondere stichting mogelijk te maken.