Loading...

Jouw wijnstokken

Heeft het jou altijd al leuk geleken om zelf betrokken te zijn bij de wijnbouw? Mee te werken in de wijngaard, de planten te zien groeien en aan het eind van het jaar de druiven te oogsten? Dat is nu mogelijk met ons Wilde Wijnstokken adoptieplan!

Wilde Wijnstokken Adoptieplan

Jij of jouw bedrijf kunnen per seizoen 10 wijnstokken (of een veelvoud daarvan) adopteren voor een bedrag van € 170,- Je krijgt hiervoor een adoptiecertificaat. Je mag – maar niets moet – het hele jaar jouw planten en de andere in de wijngaard verzorgen. En aan het eind van het jaar neem je ook nog eens 12 flessen witte wijn mee van onze wijngaard: naar keuze Wilde Witte, Wilde Grieze of onze nieuwe Wilde Zoete. Beleef het avontuur van het leven als wijnboer(in) en geniet van jouw eigen Flevolandse kwaliteitswijn!

Ook laten we zien hoe het wijn-maken in zijn werk gaat en kun je verschillende wijnen (leren) proeven (ook erg leuk als teamuitje of zakelijke relatiedag). En natuurlijk krijg je een paar keer uitnodigingen om mee te helpen in de wijngaard. Er zullen meerdere dagen zijn door het jaar heen waarin je in de wijngaard kunt helpen. Met als hoogtepunt het met elkaar oogsten van de druiven in de maand oktober.

Interesse?

Vind je dit een leuk idee, neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@dewildewijngaard.nl. Dan maken wij een afspraak en zorgen we dat je een Wilde Wijnstokken Adoptiecertificaat krijgt.