Loading...

Jouw wijnstokken

Heeft het jou altijd al leuk geleken om eigen wijn te maken? En om de zelf betrokken te zijn bij de wijnbouw? Dat is nu mogelijk met ons Wilde Wijnstokken adoptieplan!

Wilde Wijnstokken Adoptieplan

Jij of  jouw bedrijf kunnen per seizoen 10 wijnstokken (of een veelvoud daarvan) adopteren voor een bedrag van € 165,- Je krijgt hiervoor een adoptiecertificaat zodat jij per jaar recht hebt op 12 flessen Wilde Witte of Wilde Grieze. Beleef het avontuur van het leven als wijnboer(in) en geniet van jouw eigen Flevolandse kwaliteitswijn!

Ook laten we zien hoe het wijn-maken in zijn werk gaat en kun je verschillende wijnen (leren) proeven (ook erg leuk als teamuitje of zakelijke relatiedag). En natuurlijk krijg je een paar keer uitnodigingen om mee te helpen in de wijngaard. Er zullen dagen zijn door het jaar heen waarin je in de wijngaard kunt helpen. Met als hoogtepunt het met elkaar oogsten van de druiven in de maand oktober.

Interesse?

Vind je dit een leuk idee, neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@dewildewijngaard.nl. Dan maken wij een afspraak en zorgen we dat je een Wilde Wijnstokken Adoptiecertificaat krijgt.