Loading...
EventNieuwsarchiefProeverij

Wijnevent & oogst! Kom je zaterdag 12 oktober 2019 ook?

Wijnevent

Als bescheiden wijnevent 2019 staan op de eerstvolgende oogstdag – zaterdag 12 oktober van 14.00 uur – 17.00 uur – onze twee prachtige 2018-wijnen klaar om te proeven en te genieten. In de beschutting van een party-tent op de kleine weide van de Broekemahoeve aan de Elandweg hoek Swifterringweg praten we elkaar weer bij, lopen we met jullie door de wijngaard en zien we nog net hoe de trossen er bij hangen vlak voor de oogst, daarna in de kratten gaan en opgeladen worden om naar Vijlen te worden vervoerd.

Oogst 2019, help je mee? 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om zaterdag mee te helpen met de oogst. We kunnen veel handen gebruiken… We starten om 9.30 uur.

Meld je aan

Graag als je komt, om 9.30 om te helpen met de oogst of om 14.00 uur voor het wijnevent, even een berichtje naar info@dewildewijngaard.nl.