Loading...
NieuwsarchiefWijnverkoop

Aanbieding & Steuntje in de rug #ShopLocal

Wij willen laten zien dat schone wijnbouw in Nederland echt mogelijk is! En dat we prachtige zuivere wijnen maken van een zeer mooie kwaliteit. Helaas lukt dat niet als de wijngaarden geen gezonde financiële basis hebben. Ook de Wilde Wijngaard heeft het momenteel lastig. De horeca is door de corona crisis (covid-19) gesloten en neemt daardoor ook geen wijn van ons af. En ook grote wijnproeverijen kunnen we voorlopig niet geven. 

#ShopLocal

Nu de restaurants en terrassen gesloten zijn, hopen we dat u het thuis gezellig maakt en kunt genieten van lekkere wijn bij u in de woonkamer, in de tuin of op het balkon. We laten u graag kennismaken met onze biologisch geteelde wijnen.

De Wilde Wijngaard heeft daarom samen met de Wijngaard El Placer een aantrekkelijke aanbieding tijdens de Corona crisis:

Wijnpakketten met 12 flessen van lokale bio-kwaliteitswijnen uit Lelystad

Om zelf van te genieten of om cadeau te geven aan iemand die een speciaal cadeautje of bedankje heeft verdiend. Kies uw favoriete wijnpakket en geef ons een steuntje in de rug in deze tijd! Liever een kleinere aankoop? Dat kan natuurlijk ook!

Mail uw keuze naar: info@dewildewijngaard.nl. Bezorging in de regio Flevoland is gratis. Of kom langs op de Groene Velden 138 te Lelystad, dan krijgt u bij ieder pakket een gratis likeurtje naar keuze.