Loading...
ActualiteitNieuwsarchiefWijnverkoop

NIEUW: Wilde Oranje 2018

Wilde Oranje 2018

Graag presenteren wij aan u onze nieuwe wijn: Wilde Oranje (2018). Een hele mooie en bijzondere wijn die het karakter heeft van een dessertwijn.

Het jaar 2018 is een uitzonderlijk mooi jaar geweest voor wijnboeren. Een mooie selectie van Souvignier Gris hebben we toen apart gehouden. Deze heeft eerst een gisting gehad met schil in een RVS-vat. Daarna ongeveer 20 maanden gerijpt in een nieuw eikenhouten vat – een barrique. Nu is hij eindelijk gebotteld en kunnen we genieten van deze bijzondere wijn. Een prachtig complexe neus met friszoete geuren. In de mond worden deze aroma’s verlengd door mooie tonen van honing, gekonfijt fruit en gedroogde abrikozen. Het is echt een feest om als wijngaard zo’n bijzondere wijn aan te kunnen bieden.

Deze meer exclusieve wijn – heerlijk als dessertwijn bij zoete nagerechten met bitterkoekjes of chocolade – is gebotteld in flessen van 37,5 cl en is nu verkrijgbaar via de website of bij wijngaard El Placer.